Digitaal ondernemer in hart en nieren

Digitaal ondernemer in hart en nieren

Als ondernemer heb ik inmiddels al behoorlijk wat ervaring opgedaan. Als ondernemer heb ik heb mijn eerste stappen gezet in de muziekindustrie door TunePitch te ontwikkelen, een platform dat je kon gebruiken om te speculeren op muziek en artiesten. Toen Spotify net begon, ben ik samen met mijn co-founders de strijd aangegaan om in het gat dat het failliete Free Record Shop achter zich liet te springen.

Digitaal ondernemer in hart en nieren

Digitaal ondernemer in hart en nieren

Sinds 2009 ben ik als freelance webdeveloper aan de slag gegaan en heb ik talloze projecten opgezet voor verschillende klanten. Met mijn brede kennis en ervaring in webdevelopment, kan ik u helpen bij het realiseren van uw ideeën en het uitbouwen van uw bedrijf.

Ik heb ervaring opgedaan als oprichter van mijn eigen webdevelopment agency, Platform 0. Hier hebben wij lokale klanten bediend en hen geholpen om hun online aanwezigheid te verbeteren.

Daarnaast ben ik initiatiefnemer geweest bij een uniek certificerings project. Hierbij kon men zich laten certificeren als "Certified Awesome". Dit was een statement tegen de vaak absurde certificatiecultuur en een project van digitale artistieke expressie.

Als ondernemer weet ik als geen ander wat het betekent om risico's te nemen, ideeën te realiseren en succes te behalen. Ik werk hard om mijn klanten te ondersteunen bij hun eigen onderneming en te helpen groeien en bloeien. Of u nu een start-up of een gevestigde onderneming bent, ik ben er om u te helpen. Neem vandaag nog contact met mij op en laten we samen bouwen aan uw volgende succes!

Zonder deze software was het nooit gelukt om al deze aanvragen te verwerken Kevin Pruimboom, eigenaar WOZwet.nl

WOZwet.nl

Bezwaar maken tegen je WOZ-beschikking

Bezwaar maken tegen je WOZ-beschikking

Als ervaren software ontwikkelaar hecht ik veel waarde aan de tevredenheid van mijn klanten. Ik sta bekend om mijn nauwkeurige werk en mijn vermogen om op tijd en binnen budget te leveren. Mijn klanten vertrouwen mij voor hun belangrijkste projecten en ik streef ernaar om deze vertrouwensband te behouden door constant open en transparant te communiceren.

Jens Kooij
Jens Kooij